Over Mix & Fix

Mix & Fix staat voor vegetarisch, vegan, gezond, lekker en vers. Mix & Fix is ontstaan vanuit de snel groeiende trend dat men naar een gezonde levensstijl streeft, maar hier vaak geen tijd voor heeft. Mix & Fix begon als een bezorgservice en is in de zomer van 2016 doorgestart als vegetarisch/vegan restaurant in het centrum van Leiden. Je kunt nu dus een maaltijd laten bezorgen, afhalen of in ons restaurant komen lunchen of dineren.

Catering

Naast ons restaurant en de bezorgservice, verzorgen we ook de catering bij bedrijven voor de lunch, vergaderingen, evenementen, workshops etc.

Vers, gezond, bijzonder en lekker

Onze maaltijden onderscheiden zich doordat ze op bestelling bereid worden met verse ingrediënten, er gebruik wordt gemaakt van gezonde en bijzondere ingrediënten die in combinatie voor een lekkere maar ook gezonde maaltijd zorgen.

“Vandaag de sportmix besteld en hij was echt heerlijk!! Heel vers en super goed gevuld. Dit is wel even iets anders dan de maaltijdsalades uit de supermarkt. Ik ben fan.”

Neem voor meer informatie contact op met ons op 06-40878994 of via info@mixnfix.nl. Ons restaurant bevind zich op de Vrouwensteeg 7a, te Leiden.

Popeye mix